De keukenmachine zat goed verpakt in de doos. Fijn dat er naast de handleiding ook recepten bij ztten en een flyer met een QRcode, waarmee je nog veel meer recepten kunt vinden.
De keukenmachine is uitgerust met een tool om deeg te kneden, een garde voor kloppen en een garde om beslag te mixen. Het snoer is lang genoeg voor het gebruik bij ons in de keuken.
Het uiterlijk van het apparaat is fantastisch, zeer compact en met de kleuren zwart en roestvrij staal een echte blikvanger in de keuken.
Door de knop links bovenop in te drukken, kun je het rechtergedeelte boven de mengkom omhoog zetten om de juiste mixer erin te klikken. Dit gaat eenvoudig.
Het is even uitproberen op welk moment je het spatdeksel het beste op de kom kunt plaatsen. Dit kan op het moment dat het bovendeel nog niet geheel naar beneden is geplaatst.
Het apparaat staat stevig op het aanrecht door de zuignappen. Wanneer je een deegbal kneed met de deeghaak, gaat de kom wel heen en weer en hoor je een bonkend geluid.
Het gebruik spreekt voor zich. Er zit geen timer op het apparaat, maar voor mij geen gemis.
Het geluid van de mixer is mijns inziens gemiddeld.
Hoewel de boter op kamertemperatuur was, was de boter toch niet geheel door het beslag gemixt met de beslagmixer. In een latere poging blijkt het beter te werken door eerst de eieren te mixen of de boter te smelten.
Heerlijk zo´n spatdeksel! Geen vieze beslagspetters meer op mijn muur!
Schoonmaken van het deksel, de mixer en kom is eenvoudig.
Inmiddels zijn alle tools met succes gebruikt bij het kloppen van eiwitten, mixen van beslag en het mengen van deeg.
Al met al een goed begin van deze nieuwe ervaring met de Bosch MUMS2VM00.
Pluspunten
- compacte machine
- mooi design
- eenvoudige bediening
- eenvoudig schoon te maken
Minpunten
- prijs
- bonkende machine bij deeg
- mixt boter in midden kom niet volledig